Artan oyun fiyatları nedeniyle oyunseverler, kampanyaları ve indirimleri daha sık takip etmeye başladı. Bu noktada oyunculara kısa süreliğine ücretsiz oyunlar sunan platformlardan biri olan Xbox, Free Play Days etkinliği kapsamında yine büyük bir fırsat sunuyor. Toplamda 1.750 TL değerinde iki oyun, 6 Ekim tarihine kadar ücretsiz hale getirildi.

Ücretsiz Olan Oyunlar Hangileri?

Xbox, abonelerine özel iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor:

  1. Matchpoint – Tennis Championships
    Normal fiyatı: 1.369 TL
    Bu modern tenis simülasyonu, gerçekçi karakter animasyonları, top fiziği ve geliştirilmiş oyuncu kontrolleri ile dikkat çekiyor. Kariyer modu ve rekabetçi oyun sistemleri ile tenis tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Game Pass Ultimate, Standard ve Core aboneleri, 6 Ekim TSİ 23:59'a kadar bu oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek.

    Z jenerasyonu için sigara yasağı 1,2 milyon hayatı kurtarabilir Z jenerasyonu için sigara yasağı 1,2 milyon hayatı kurtarabilir
  2. The Land Beneath Us
    Normal fiyatı: 375 TL
    Gal mitolojisine dayanan sıra tabanlı bir rogue-lite oyun olan The Land Beneath Us, oyunculara gizemli mitolojik bir dünyayı keşfetme imkânı veriyor. Metacritic'te 80 puan almayı başaran oyun, sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Bu oyun, tüm Xbox kullanıcılarına, abonelik planı fark etmeksizin, 6 Ekim TSİ 23:59'a kadar ücretsiz sunuluyor.

Fırsatları Kaçırmayın

Bu iki oyunu denemek için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Sınırlı süre için ücretsiz olan bu fırsatları Xbox kullanıcıları kaçırmamalı!

Kaynak: KFK Ajans