Yurttan Haberler

2024 UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'da hangi oyuncular oynamayacak?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Güçlü Bir Kadroyla Mücadele Edecek! 2024 UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'da hangi oyuncular oynamayacak?

Abone Ol


 
Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'ndeki mücadelesine, deneyimli ve yetenekli oyunculardan oluşan güçlü bir kadroyla hazırlanıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un önderliğinde, Avrupa arenasında başarılı bir yolculuk hedefleniyor. 
 

Kaleci  Tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın liderliğinde Ahmet Şen ve Günay Güvenç, kaleyi güvence altına almak için hazır bekliyor. 
Savunma: Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Metehan Baltacı gibi isimler, Galatasaray savunmasını sağlamlaştırmak için mücadele edecekler. 
 

Orta Saha: Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Gabriel Sara, Hakim Ziyech ve Lucas Torreira gibi yaratıcı ve dinamik orta saha oyuncuları, hücuma yön verecek ve gol pozisyonları yaratacaklar. 
 

Forvet: Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Michy Batshuayi, Victor Osimhen ve Barış Alper Yılmaz gibi golcü isimler, rakip kalecileri zorlayacaklar. 

Kadroda Yer Almayan Oyuncular: Eyüp Aydın, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Halil Dervişoğlu, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna dahil edilmedi.  
Galatasaray, bu güçlü kadrosuyla UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir performans sergilemeyi ve taraftarlarını heyecanlandıran mücadelelere imza atmayı hedefliyor.