Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nu ziyaret ederek, Altınyayla’ya büyük istihdam sağlayacak projelerinin ilk adımını attı.

Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nu, Belediye Meclis Üyesi Süleyman Önder ile birlikte makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Kınalı, çok yakında hayata geçirecek oldukları ve büyük istihdam sağlayacak projelerinin ilk adımını attıklarını duyurdu.

Esnaf Kredisi Limitleri ve Faiz Oranları Yeniden Düzenlendi Esnaf Kredisi Limitleri ve Faiz Oranları Yeniden Düzenlendi

Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, Altınyayla için çok önemli olan bu projenin ilk adımını attık. Proje, ilçemizde büyük bir istihdam sağlayacak ve Altınyayla'nın ekonomik yapısını dönüştürecek. Bu önemli süreçte, Dirmil’imize büyük katkı sağlayan ve tüm projelerde elini taşın altına koymaktan çekinmeyen MHP Burdur İl Başkanımız Sayın Mustafa Gün Beyefendi’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Hep söylediğim gibi, Altınyayla altın dönemini yaşayacak. Bu projeyle birlikte ilçemiz çok daha güçlü bir geleceğe adım atacak” dedi.
Ziyaret sırasında Başkan Kınalı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'na Altınyayla'nın meşhur sipsisinden de hediye etti.

Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, Mhp Genel Merkezini Ziyaret Etti 1Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, Mhp Genel Merkezini Ziyaret Etti 3

Kaynak: Haber Merkezi