Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bakım çalışması yapılan trafoda meydana gelen patlama, 2 çalışanın yaralanmasına neden oldu. Olay, önceki gün saat 22.45 sıralarında Tahılpazarı Mahallesi 457 Sokak’ta yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) ekipleri, sokak üzerindeki trafoda bakım çalışması yaparken henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte trafoda küçük çaplı yangın çıktı.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Olayı gören çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında yaralanan ve vücutlarında yanık oluşan 2 çalışan, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay Anı Kameralara Yansıdı
Yaşanan patlama ve sonrasında oluşan panik, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, patlama anı sonrası trafoda yükselen duman ve ekiplerin müdahale çabaları yer aldı.