Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), 23 Nisan Çarşamba günü Antalya’nın Alanya, Kepez ve Korkuteli ilçelerinde planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Kesintilerin, iş sağlığı ve güvenliği kuralları gözetilerek gerçekleştirileceği bildirildi.

ALANYA’DA KESİNTİ OLACAK MAHALLELER:

Alanya ilçesinde yapılacak yatırım çalışmaları nedeniyle 23 Nisan 2025 Çarşamba günü saat 09.30 ile 16.30 arasında şu mahalle ve bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak:

  • Merkez Akçatı Mahallesi
  • Merkez Kızılcaşehir Mahallesi (Kızılcaşehir 7 ve Yukarı Köy mevkileri)
  • Merkez Oba Kızılcaşehir
  • Merkez Uğurlu Mahallesi (Dibektaş Sokak)

KEPEZ’DE KESİNTİ OLACAK MAHALLELER:

Kepez ilçesinde yatırım çalışmaları kapsamında 23 Nisan’da saat 09.00 ile 16.00 arasında şu bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak:

  • Merkez Aydoğmuş Mahallesi (1467, 1488, 1450, 1461 Sokaklar)
  • Merkez Varsak Karşıyaka Mahallesi (1518 Sokak, Metin Oktay Sokak, 1457 Sokak, Oğuz Özkan Caddesi)

KORKUTELİ’DE KESİNTİ OLACAK MAHALLELER:

Korkuteli ilçesi Karataş Mahallesi’nde, bakım çalışmaları nedeniyle 23 Nisan 2025 Çarşamba günü saat 09.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına önlem almaları istenirken, AEDAŞ tarafından yapılan açıklamada çalışmaların hızlı ve güvenli şekilde tamamlanması için gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtildi.

Kaynak: Haber merkezi