Burdur’da Üç Kuşak Ramazan’da Bir Araya Geldi Burdur’da Üç Kuşak Ramazan’da Bir Araya Geldi

Fenerbahçe’nin Avrupa Mücadelesi, Burdur’da coşkuyla ve bir arada izlenecek.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, 6 Mart 2025 tarihinde İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers ile karşılaşacak. Fenerbahçe, ilk maçında rakibi Glasgow Rangers’ı Kadıköy’de konuk edecek.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İstanbul’daki bu önemli maçı, birlikte canlı izlemek isteyen herkesi, dev ekranda bir araya gelmeye davet etti. “Yarın hepimiz Fenerbahçeliyiz” diyen Başkan Ercengiz, “Ulusal temsilde hepimiz aynı taraftarız. Fenerbahçe, Glasgow Rangers karşısında büyük bir mücadele verecek! Bu heyecanı hep birlikte yaşamak için seni de bekliyoruz! Büyük coşkuyu hep birlikte paylaşalım! Sen de bu tarihi anın bir parçası ol!” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Rangers maçı 6 Mart 2025 Perşembe günü saat 20:45’te başlayacak. Maç, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, vatandaşların bu heyecanı birlikte yaşaması için Özgürlük ve Demokrasi Meydanı (Şeker Meydanı)’na dev ekran kurulacağını açıkladı.


Bu tarihi anı paylaşmak için tüm Burdurluları maçı birlikte izlemeye davet etti.

Başkan Ercengiz’den Fenerbahçe Çağrısı 1Başkan Ercengiz’den Fenerbahçe Çağrısı 2

Kaynak: Haber Merkezi