Vali Bilgihan ve beraberindeki heyet, İzmir’deki Marble Fuarı’nda Burdurlu 40’tan fazla firmayı ziyaret etti. Sektöre destek mesajı verildi.

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, İzmir’de düzenlenen ve 40'tan fazla Burdurlu firmanın stant açtığı Marble Uluslararası Doğaltaş Fuarı’nda firmalarla bir araya geldi.

Doğaltaş Fuarı'na Burdur'dan Güçlü Katılım

İzmir'de bu yıl 30’uncusu düzenlenen Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Burdur’dan yoğun ilgi gördü. Fuara, Vali Tülay Baydar Bilgihan, Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ile Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu katıldı.

Heyet, fuarda Burdur’u temsil eden 40'tan fazla firmayı tek tek ziyaret etti. Doğaltaş ve madencilik sektörünün ihracattaki rolüne dikkat çeken Vali Bilgihan, emeği geçen tüm sanayicilere teşekkür etti.

"Uluslararası Tanıtımda Burdur’un Yeri Büyük"

Ziyaret sırasında Vali Bilgihan, “Firmalarımız hem şehrimizi hem ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Onlarla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Heyet üyeleri de sektör temsilcileriyle birebir görüşerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 

Burdur Heyetinden Marble Fuarı’na Çıkarma 1Burdur Heyetinden Marble Fuarı’na Çıkarma 2

Kaynak: Haber Merkezi