Isparta'daki 40'ıncı Komando Eğitim Tugay Komutanlığında düzenlenen Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet ve Bröve Takma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Sınır ötesinde t*rörle mücadeleyi farklı bir aşamaya taşıyoruz” dedi. 

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Isparta’ya geldi. Bakan Güler, Isparta'daki 40'ıncı Komando EğitimTugay Komutanlığında düzenlenen Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet ve Bröve Takma Töreni'ne katıldı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise törene canlı bağlantı ile katılarak mezun olan askerlerş tebrik etti. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır ötesinde terörü yok ettiklerini vurgulayarak "Yıllardır istikrarsızlıklarla ve çatışmalarla boğuşan bölgemizde yeni krizlerin ortaya çıkmasını asla arzu etmiyoruz. Suriye ve Irak'ın kuzeyine gerçekleştirdiğimiz sınır ötesi harekatlarla terörü kaynağında kurutma noktasına geldik. Şimdi bunu farklı bir aşamaya taşıyoruz." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi