Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adaylığını resmen başlatan Faruk Daşdöner, şoför esnafımızın temsil gücünün arttığı, sözünün güçlü, gücünün tesirli olduğu yönetim tarzını sağlayacağız. Çalışan biz, kazanan esnafımız olacak dedi.
Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Faruk Daşdöner, değişim ve gelişim için, Şoförler Odasının kaybettiği itibarı ve değeri yeniden kazanabilmesi adına Isparta’mızın en büyük esnaf kuruluşuna adaylığını başlattığını duyurdu.
Başkan Daşdöner; "Kıymetli Meslektaşlarım, Şoförler Odamızın Değerli Üyeleri hepinizi saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum.
Mesleğin Duayenleri, Şehrin Kanaat Önderleri, esnaflarımız le yaptığımız uzun istişareler neticesinde güçlü bir DEĞİŞİM ve GELİŞİM için, Şoförler Odasının kaybettiği itibarı ve değeri yeniden kazanabilmesi adına Isparta’mızın en büyük esnaf kuruluşu olan Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı’na adaylığımı açıklama kararı aldım.
Şoför esnafımızın dertleriyle dertlenmiş bir kardeşiniz olarak, odamızın yeniden ayağa kalkması, güçlenmesi, Ahilik esasları ile çalışması için birbirinden değerli ekip arkadaşlarımız ile adaylık sürecimiz Allah’ın izni ile başlamıştır.
En zor mesleklerden birisini icra eden şoför esnafımız sıkıntılı şartlarda evine ekmek götürüyor. Şoför Esnafımız hizmet almak istiyor. Bizde esnafımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışmak istiyoruz.
Üyelerimiz bizim dönemimizde aradığı ve hak ettiği değeri bulacak, tüm yerel kurumlar ile sağlam ilişkiler kurarak çözülmeyen sorunu kalmayacaktır.
İyilik, doğruluk, kardeşlik ve dayanışma gibi bütün güzellikleri içinde barındıran Ahilik kültürüyle ayrıştırıcı değil birleştirici bir yönetim tarzı ile odamız üyelerinden taksicisinden, kamyoncusuna, servisçisinden, otobüsçüsüne, galericisinden, nakliyecisine, kuryecisinden, iş takipçisine, oto kurtarıcısına kadar tüm esnaflarımızı kucaklayarak en kısa sürede sorunlara çözüm üretip ŞEFFAF, ADALETLİ, KATILIMCI ve İSRAFTAN UZAK bir hizmet vermenin çabası ve gayreti içerisinde olacağız.
Şoför esnafımızın temsil gücünün arttığı, sözünün güçlü, gücünün tesirli olduğu yönetim tarzını sağlayacağız. Çalışan biz, kazanan esnafımız olacak…
Yaklaşık 1400 üyesi olan Isparta Şoförler Odası’nın yeniliğe ve dinamizme ihtiyaç duyduğu bu dönemde; gerçek bir DEĞİŞİME ve GELİŞİME şans vermeyi, destek olmayı esnaflarımızın, üyelerimizin takdirine sunuyoruz.
Adaylığımızın şahsıma, esnaflarımıza ve Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Ahi Evran’ın dediği gibi;
‘’Hak ile Sabır dileyip, bize gelen bizdendir.
İlim, Akıl ve Ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir.’’
Mevla’m yolumuzu açık etsin.
HAYDİ BİSMİLLAH…