Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında düzenlediği etkinliklerle 15 farklı noktada 15 bin 300 fidanı toprakla buluşturdu. 

Pamukkale Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleşen ağaçlandırma etkinliğine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, il protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit ailelerinin de yer aldığı etkinlikte, katılımcılar servi, çam, defne, lavanta, kekik, adaçayı ve biberiye gibi türlerden binlerce fidan dikerek doğaya katkı sağladı.

Denizli’de Ekrem İmamoğlu’na Destek Gösterisi Denizli’de Ekrem İmamoğlu’na Destek Gösterisi

Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, “Bugün sadece fidan dikmiyoruz, geleceğe nefes oluyoruz. 2025 yılı sonuna kadar Denizli’de 2 milyon 700 bin fidan dikmeyi hedefliyoruz” dedi.

Etkinlik, çevre bilincinin artırılması ve gelecek nesillere yeşil bir miras bırakılması adına büyük önem taşıdı.

Kaynak: Haber Merkezi