Isparta’da Özel Halk Otobüslerinin Ramazan Ayı Sefer Düzeni Değişti Isparta’da Özel Halk Otobüslerinin Ramazan Ayı Sefer Düzeni Değişti

Olay ,19 Şubat 2025 tarihinde Isparta’nın Atabey ilçesinde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. isimli ev sahibi kendisine ait bahçe evinde hırsızlık olayının meydana geldiğini ve evdeki eşyaların tamamının çalındığını belirterek şikayetçi oldu. İhbarın ardından harekete geçen ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda hırsızlık olayını M.G., T.G., D.Ç. ve E.O. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edildi. Eş zamanlı yapılan operasyonda 4 şüpheli yakalandı. Yapılan aramada ise çalınan eşyaların da bir kısmı ele geçirildi. Diğer eşyaların satışının yapıldığı bilgisi üzerine ekipler eşyaları satın alan E.K., E.A., M.S.B., Ö.F.O., Y.B. ve R.T. isimli şüphelileri de tespit ederek yakaladı. Satın aldıkları tüm eşyalar ele geçirilerek ev sahibine teslim edildi. 

Hırsızlık-2
Hırsızlık suçuna karışan M.G., T.G., D.Ç. ve E.O isimli şüpheliler ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 
Çalınan eşyaları satın alan E.K., E.A., M.S.B., Ö.F.O., Y.B. ve R.T. isimli şüpheliler de "Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi Suçundan" adli işlem yapıldı

Kaynak: Haber Merkezi