Isparta Şehir Hastanesi yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hastanede tedavi görmekte olan minik hastalarla ve hemşirelerin çocuklarıyla bir araya geldi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde, çocuklara hediyeler verildi, oyunlar oynandı ve neşe dolu anlar paylaşıldı.
Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Ekrem Aytar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Unutmayın:“Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” Mustafa Kemal Atatürk
Bu sözler, bir milletin size olan inancının, bir liderin size duyduğu güvenin nişanesidir. Öğrenmeye, araştırmaya ve üretmeye hiç durmadan devam edin. Çünkü geleceği siz şekillendireceksiniz. Umutla, azimle ve inançla yürüdüğünüz sürece önünüzde hiçbir engel duramayacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.