Isparta Belediyesi, içme suyu ana boru hattında meydana gelen arıza nedeniyle altı mahallede zorunlu su kesintisi yapılacağını duyurdu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eski Emniyet Müdürlüğü kavşağından geçen içme suyu ana hattında meydana gelen arıza nedeniyle, bugün 12.30 ile 15.00 saatleri arasında İstiklal, Sermet, Kutlubey, İskender, Kepeci ve Karaağaç mahallelerine su verilemeyecek.
Açıklamada, tamirat çalışmalarının tamamlanmasının ardından suyun yeniden verileceği, ancak ilk aşamada tamirattan kaynaklı olarak suyun bir miktar bulanık akabileceği bildirildi.
Çalışmaların planlanandan önce tamamlanması durumunda suyun daha erken verilebileceği belirtilirken, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ