Burdur 2.Amatör Küme’nin iddialı takımı Burdur Karakartallar Spor, Bucak’ta bambaşka bir galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu.
Burdur’da 2. Amatör Küme’ye yeni bir heyecan getiren Burdur Karakartallar Spor, lige dörtte dört yaparak, adını liderliğe kazıdı. Ligde yükselmek için iddialı olduklarını kurulduğu günden beri dile getiren takım geçtiğimiz Pazar günü Bucak Bambaşka Spor’la karşılaştı.
Bucak İlçe Stadında yapılan müsabakada, Burdur Karakartallar Spor Oyuncuları Burak Leylek (2) ve Mehmet Ali Karagöz’ün golleriyle 3-0 galip oldu. Bucak İlçe Stadındaki karşılaşmanın ardından Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Yalçınkaya, oyuncuları tebrik ederken Teknik Direktör Serkan Çevik, dörtte dört galibiyetle liderlik koltuğuna oturmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.
Teknik Direktör Serkan Çevik, “Biz kazanmak için bu yola çıktık, iddiamızı koruyoruz, takımımız motive ve oyuncularımızın keyfi yerinde, biz şampiyon olup, yükseleceğiz” dedi.