2 saatlik Şok Uygulamada 236 Şahıs Kontrol Edildi 2 saatlik Şok Uygulamada 236 Şahıs Kontrol Edildi

Atabey İlçe Kaymakamı Sayın Selami IŞIK, Harmanören Köyü Muhtarı Ömer TETİK ile birlikte köydeki sosyal konutta yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Selami IşikKaymakam IŞIK, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alarak, konutun kullanım amacına uygun hale getirilmesi için atılacak adımları değerlendirdi.

Harmanören Köyü1Ziyarette, köy sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda sosyal alanların iyileştirilmesi ve konforlarının artırılması adına yapılan tadilatların önemi vurgulandı. Kaymakam IŞIK, köydeki diğer projelerle ilgili de planlamalar yapıldığını belirterek, köy halkına bu tür hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Harmanören KöyüBu ziyaret, Harmanören Köyü’nde sürdürülen altyapı ve sosyal iyileştirme çalışmalarının hız kazandığının bir göstergesi oldu.

Kaynak: Haber Merkezi