KAŞ’TA FELEN KÖPRÜSÜ’NDE FECİ KAZA: OTOMOBİL DEREYE UÇTU, SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
Antalya'nın Kaş ilçesinde, Felen Köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin köprüden düşmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti. Yasin Erdoğan’ın kullandığı 07 TCC 81 plakalı otomobil, Kasaba-Kaş kara yolu üzerindeki Uğrar Mahallesi’nde bulunan Felen Köprüsü'ne çarparak dereye yuvarlandı.
Kazayı gören diğer sürücüler, hemen 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekibi, sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, yapılan incelemelerin ardından Kaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Antalya’nın Kaş ilçesinde meydana gelen feci kazada, bir otomobilin köprüden dereye düşmesi sonucu sürücü yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen ekipler, tüm müdahalelere rağmen sürücüyü kurtaramadı.
Feci Kaza Felen Köprüsü’nde Yaşandı
Kaza, Antalya’nın Kaş ilçesi Kasaba-Kaş kara yolu üzerindeki Uğrar Mahallesi’nde bulunan Felen Köprüsü’nde meydana geldi. 07 TCC 81 plakalı otomobili kullanan Yasin Erdoğan, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü korkuluklarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, yaklaşık 10 metre yükseklikten dereye uçtu.
Kazayı gören diğer sürücüler, büyük bir panik içinde durumu hemen 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olayın şiddeti ve otomobilin dereye düşmesi, bölgedeki vatandaşları da alarma geçirdi.
Olay Yerine Acil Müdahale Ekipleri Sevk Edildi
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, otomobilin içerisindeki sürücü Yasin Erdoğan’a müdahale etmek için harekete geçti. Ancak yapılan ilk incelemede, sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.
İtfaiye ekipleri, dere yatağına düşen otomobili sudan çıkarmak için vinç yardımıyla çalışma başlattı. Jandarma ekipleri ise kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme yaptı.
Sürücü Hayatını Kaybetti, Otomobil Hurdaya Döndü
Kazanın şiddetiyle hurdaya dönen araç, ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucu dere yatağından çıkarılarak çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Sürücü Yasin Erdoğan’ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Kaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yetkililer, kazanın oluş sebebini netleştirmek amacıyla bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İlk belirlemelere göre, havanın karanlık olması, yolun kayganlığı veya sürücünün kontrolünü kaybetmesi gibi ihtimaller üzerinde duruluyor.
Yetkililerden Trafik Güvenliği Çağrısı
Bu elim kazanın ardından yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaya ve özellikle köprü geçişlerinde daha dikkatli olmaya çağırdı. Bölgede daha önce de benzer kazaların yaşandığını belirten vatandaşlar, Felen Köprüsü’nde daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiğini dile getirdi.
Yetkililer, özellikle gece saatlerinde seyahat eden sürücülerin hız limitlerine uyması, yol ve hava koşullarını göz önünde bulundurması gerektiğini vurguladı.
Jandarma ve Karayolları ekipleri, köprü ve yol çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılacağını ve kaza riskinin en aza indirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağını açıkladı.
KFK Ajans Özel: Trafikte Dikkat Hayat Kurtarır!
Antalya-Kaş yolunda yaşanan bu elim kazanın ardından, yetkililer vatandaşlara trafik güvenliği konusunda daha bilinçli olmaları gerektiğini hatırlatıyor. Her yıl onlarca insan, dikkatsizlik ve ihmal sonucu meydana gelen kazalar nedeniyle hayatını kaybediyor.
Trafikte kurallara uymak, hem kendi hayatınızı hem de başkalarının hayatını korumak adına büyük önem taşıyor!