Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla düzenlenen eğitim programının katılımcı teşkilatlar açısından çok yararlı geçtiğini söyledi.
Ankara’da MHP Genel Merkezinde düzenlenen ve 11 ili kapsayan bölgenin iştirak ettiği eğitim programına Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, il yöneticileri ve ilçe başkanları katıldı. Bir gün süren programda MHP tarihi ve politikaları, milliyetçilik, temel iletişim, seçmen analizi ve ikna politikaları gibi dersler yer aldı.
Öğleden önce ve sonra gün içinde yapılan programın sonunda katılımcılara sertifika verildi. Başkan Ahmet Kahveci’nin sertifikasını Milletvekili Taytak takdim etti. Milletvekili Taytak, eğitim programının çok verimli geçtiğini söyledi. Siyaset kurumlarının belirlenen amaca ulaşmaları için kendilerini ifade etme ihtiyaçları ve sorumlulukları olduğuna vurgu yapan Kahveci, şunları ifade etti: “Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine giderken, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin sarsılmaz milli duruşunu, Partimizin izlediği milli siyaseti anlama, kavrama ve kamuoyu ile paylaşma görevini yerine getirecek olan teşkilatlarımızın eğitim programına katılmaları her açıdan çok yararlı olmuştur.” dedi.
Başkan Kahveci ise, “Liyakatli, bilgili, donanımlı kadrolarımızla Sayın Bilge Liderimizin emrinde şehrimize daha çok hizmet etmek için; ‘Lider Ülke Türkiye’ yolunda ülkemizin, milletimizin daha güçlü, daha mutlu yarınları için daha çok çalışacağız. Bu vesileyle; programın düzenlenmesini sağlayan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye şükranlarımızı sunuyor, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Edip Semih Yalçın’a ve Sayın Zuhal Topçu’ya çok teşekkür ediyoruz.” dedi.