Mürüvvet Başdeğirmen Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Isparta’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen Mürüvvet Başdeğirmen Voleybol Turnuvası, oynanan final maçıyla tamamlandı. Divalar ve Parla takımlarının karşı karşıya geldiği final mücadelesinde Parla Bayanlar Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Turnuvanın final karşılaşmasını Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen de tribünden takip etti. Başkan Başdeğirmen, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden kızı Mürüvvet Başdeğirmen anısına düzenlenen bu anlamlı organizasyonda yer alan 13 takımın sporcularına, teknik heyetlerine, hakemlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Başdeğirmen ayrıca, turnuvanın düzenlenmesine katkı sağlayan Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya ve ekibine, Voleybol İl Temsilciliğine, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er’e, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul’a ve organizasyona destek veren tüm Isparta halkına şükranlarını sundu.
Mürüvvet Başdeğirmen Voleybol Turnuvası, hem sporun birleştirici gücünü hem de kadınların spordaki önemini vurgulayan anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.