Isparta’da esnaf odalarına bağlı başkanlıklarda önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek seçimler öncesinde adaylar netleşmeye başlıyor. Bu süreçten etkilenen odalardan biri de Isparta Berberler ve Kuaförler Odası oldu.
Oda seçimlerine yönelik kulislerde hareketlilik yaşanırken, Isparta’nın tanınmış kuaförlerinden Osman Balcı’nın aday olabileceği yönündeki iddialar dikkat çekti. Balcı’nın başkanlık yarışına katılabileceği yönündeki söylentiler, oda üyeleri arasında heyecan yarattı. Mevcut başkanın yeniden aday olacağı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde yeni isimlerin de adaylıklarını açıklaması bekleniyor.
Osman Balcı’nın aday olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Ancak üyelerden kendisine yönelik adaylık baskısının arttığı konuşuluyor. Balcı’nın başkanlık için resmi bir adım atıp atmayacağı, yapılacak istişarelerin ardından netleşecek.