Denizli Bayramını Yağışlı Geçirecek Denizli Bayramını Yağışlı Geçirecek

Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO), öğrenci, akademik ve idari personel ile ilçe protokolünü bir araya getiren geleneksel iftar programının ikincisini 22 Mart Cumartesi günü düzenledi.  

Geniş katılımla gerçekleşen etkinlikte, yüksekokulun mevcut durumu, gelecekteki projeleri ve eğitim alanındaki gelişmeler ele alındı.

Programa, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Şahin Arslan, Serinhisar Kaymakamı Osman Altın, belediye ve siyasi parti temsilcileri, iş insanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci, davetlilere okulun gelişimi hakkında bilgi verdi ve Bıçakçılık ve El Aletleri Üretim Teknolojisi Atölyelerinin de içinde bulunduğu yeni alanları tanıttı.

Protokol üyeleri ve iş insanları, okulun projelerine destek vereceklerini belirterek, ilerleyen dönemde ortak bir destek çalışması yürütülmesi konusunda fikir birliğine vardı. Organizasyonun ardından katılımcılar, bu etkinliğin geleneksel hale gelmesini dileyerek yüksekokul yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi