Burdur’da 2025 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Mehmet Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Toplantıda, eğitim kalitesinin artırılması, okul güvenliği, fiziki sorunlar ve diğer eğitim-öğretim süreçlerine dair çeşitli konular ele alındı.
Eğitim alanındaki gelişmeleri değerlendiren yetkililer, öğrenci ve öğretmenlerin daha verimli bir eğitim süreci geçirebilmeleri için gerekli önlemleri, Burdur’da 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ikinci döneminde alınacak tedbirler hakkında, görüş alışverişinde bulundular.