Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 33 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralılardan biri hayatını kaybetti.
VİRAJDA KONTROLÜ KAYBETTİ, OTOBÜS 25 METREDEN YUVARLANDI
Kaza, saat 01.30 sıralarında Gazipaşa’ya bağlı Zeytinada Mahallesi D-400 kara yolunda meydana geldi. Antalya’dan Mersin yönüne giden N.D. yönetimindeki 77 DK 056 plakalı yolcu otobüsü, virajı alamayarak sürücüsünün kontrolünden çıktı ve yaklaşık 25 metre yuvarlandı. Bir ağaca çarparak duran otobüste yolcular büyük panik yaşadı.
33 KİŞİ YARALANDI, 74 YAŞINDAKİ YOLCU HAYATINI KAYBETTİ
Kazada sürücü N.D. ile birlikte 33 kişi yaralandı. Yaralılar arasında durumu ağır olan 10 kişi de bulunuyor. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Gazipaşa ve Alanya’daki hastanelere kaldırıldı.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen 74 yaşındaki Selaaddin Çokuçkun, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.