Giresun Fındık Fiyatları Ne Kadar? Giresun Fındık Fiyatları Ne Kadar?

Kronik Hastalar İçin Yeni Dönem Başladı

Özellikle kronik hastalığı bulunan bireyler, raporlu ilaçlarının süresi dolduğunda, önceki uygulamada hastaneye gitmek zorunda kalıyordu. Ancak, bu zorunluluk artık ortadan kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, raporlu ilaçların aile hekimleri tarafından yazılabileceğini müjdeledi.

Aile Hekimlerine Yetki Verildi

Bu değişiklikle birlikte, aile hekimleri, hastalarına gerekli görülen raporlu ilaçları yazabilecek ve hastaların sağlık süreçlerinde büyük kolaylık sağlanacak. Uygulamanın hayata geçmesiyle birlikte, vatandaşlar hastaneye gitmeden, daha hızlı bir şekilde tedavi sürecine devam edebilecekler.

Vatandaşlar Artık Daha Kolay Erişim Sağlayacak

Bu yeni düzenleme, kronik hastalıkları olan vatandaşlar için büyük bir kolaylık anlamına geliyor. Aynı zamanda, sağlık sistemindeki aksaklıkların giderilmesine yönelik atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yeni düzenleme sayesinde, raporlu ilaç temin etme süreci daha hızlı ve pratik bir hale gelecek.

Kaynak: haber merkezi