Isparta’nın Ayazmana Mahallesi’nde bulunan umumi tuvaletlerdeki muslukların arızalı olması ve çeşmelerin sürekli açık kalması, vatandaşların tepkisine neden oldu. Sürekli akan sular, hem ciddi bir su israfına yol açıyor hem de çevre hijyeni açısından olumsuz bir görüntü oluşturuyor.
Mahalle sakinleri, uzun süredir bu sorunun devam ettiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Arızalı muslukların tamir edilmesi ve tuvaletlerin düzenli olarak denetlenmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, özellikle su kaynaklarının azaldığı bu dönemde yaşanan israfın kabul edilemez olduğunu vurguladı.
Su tasarrufu konusunda farkındalık yaratılmaya çalışılan bir dönemde, kamuya açık alanlardaki bu tür ihmal ve ihmallerin bir an önce giderilmesi bekleniyor.