Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri Nisanur Yıldızer (15) ve antrenör Zeynep Bozkurt (64) olarak belirlendi.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, Buldan ilçesi Yenicekent Mahallesi Denizli-Salihli karayolunda meydana geldi. Besim G. idaresindeki 35 BYZ 354 plakalı midibüs, karşı şeride geçerek tarlaya devrildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler, midibüsteki yaralıları kurtararak hastanelere sevk etti.

Kayıplarımız

Midibüsün İzmir Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini taşıdığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Nisanur Yıldızer (15) ve antrenör Zeynep Bozkurt'un cenazeleri, kimlik tespiti için Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine götürüldü. Yapılan incelemeler sonucunda hayatını kaybedenlerin Nisanur Yıldızer ve Zeynep Bozkurt olduğu belirlendi. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırılacak.

Bakan Bak'tan Taziye Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımlayarak, "Denizli'nin Buldan ilçesinde Okul Sporları Halter Şampiyonası'na giden servisin kaza yapması sonucu hayatını kaybeden genç sporcularımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Denizli'nin Ekonomik Dönüşümü ve Girişimcilik Hamlesi Denizli'nin Ekonomik Dönüşümü ve Girişimcilik Hamlesi

Aw394782 1734343259

Kaynak: Haber Merkezi