Antalya'da yaşayan Ispartalı iş insanları, geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IGSİAD) ev sahipliğinde de yapılan etkinlik, bu yıl da Antalya'da devam etti.
Bu yılki iftar organizasyonuna, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Başkanı Ercan Özbek de katılım sağladı. Buluşmada, Isparta ile Antalya arasındaki ticari işbirlikleri ve sektörde yaşanan sorunlar görüşülerek çözüm önerileri ele alındı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen programda, iş insanları arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi ve yeni iş birliklerinin kurulması amacıyla görüş alışverişi yapıldı.
Etkinliğe katılan iş insanları: Veli Kürşat Kocabaş, Furkan Çırak, Cüneyt Büyükçam, Fuat Kuram, Nebi Sesli, Hayri Köse, Hakan Ayan, Gürkan Gülcü, Ali Gülgüzel, Serdar Topçu, Sercan Çetinkaya, Kubilay Kapı, Serdar Koçer, Özgür Çetin, Artuğ Fenercioğlu, Ertan Beceren, Gökhan Mehmet Çağlar, Ercan Özbek ve Halkbank Güzeloba Şube Müdürü Cüneyt Avcı'da katılım sağladı.
Katılımcılar, benzer organizasyonların gelecekte de devam ettirilmesi konusunda mutabık kaldı. İftar yemeği, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.