Galatasaray’ın sezon sonunda bonservisini almak için planlar yaptığı Victor Osimhen, Avrupa’nın dev kulüplerini peşine takmaya devam ediyor. Tuttosport'un haberine göre, Juventus'un yaz transfer dönemindeki ana hedeflerinden biri olan Nijeryalı golcü için Napoli cephesi ise temkinli davranıyor.

Napoli'nin, Serie A'daki en büyük rakiplerinden birine Osimhen’i vermek istemediği belirtilirken, Manchester United’ın da devreye girdiği kaydedildi. İngiliz devinin, yıldız golcüye karşılık Rasmus Hojlund’u takasta önerebileceği konuşuluyor. Bu durum, Torino ekibinin transferdeki şansını zayıflatıyor.

Galatasaray'dan Liderlik İçin Psikolojik Hamle! Galatasaray'dan Liderlik İçin Psikolojik Hamle!

Ancak Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin, Osimhen'in menajerlik şirketiyle olan güçlü ilişkilerine güvenerek transferi gerçekleştirmek için ısrarcı olacağı ifade ediliyor. Juventus’un listesinde ayrıca Jonathan David, Benjamin Sesko ve Samuel Omorodion Aghehow gibi alternatif forvetlerin de bulunduğu bildirildi.

Galatasaray’dan Neymar Hamlesi!
Öte yandan, Katalan basınından El Nacional’in haberine göre, Galatasaray dünya futbolunu sarsacak bir hamle peşinde. Sarı-kırmızılılar, Santos’ta forma giyen ve Avrupa’ya geri dönmeyi hedefleyen Neymar’ı transfer etmek için girişimlere başlamayı planlıyor.

Haberde, Victor Osimhen’in sezon sonunda takımdan ayrılması halinde Galatasaray’ın bu boşluğu Neymar ile doldurmayı hedeflediği belirtildi. 33 yaşına gelen Brezilyalı yıldızın, 2026 Dünya Kupası'nda en iyi formuyla yer almak için tüm seçenekleri değerlendirdiği ve Galatasaray’a sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin, bu transferi gerçekleştirebilmek adına büyük bir finansal planlama yaptığı ifade edilirken, Neymar’ın kararını sezon sonunda vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi